Knechten van de koers

Organisator: Frank Hoste en Marc Van Wiemeersch ism Ghostbikers

De opbrengsten zijn voor   ‘Onderlinge Hulp’  van onze gemeente

Een aanrader voor iedereen die de wielersport een warm hart toedraagt, met daarbij toffe muziek, en de nodige ludieke pret van Joost.

Met Christophe Vandegoor, Jelle Cleymans, Joost van Hyfte.

Koers in Vlaanderen is heilig. Net als voetbal, frieten en Manneken Pis. Koers is lijden en afzien, door weer en wind, op kasseistroken in de Vlaamse Ardennen of onder een brandende zon op de flanken van een Alpencol.

Maar wat maakt wielrennen nu zo mooi en aantrekkelijk? Dat zijn de verhalen! Verhalen vol heroïek over de heldenmoed van renners, de prachtige overwinningen en de onwaarschijnlijke tegenslagen.

In ‘Knechten van de koers’ bekijken Jelle Cleymans, Joost Van Hyfte en Christophe Vandegoor het wielrennen door hun eigen bril. Cleymans (acteur en zanger) als wielerliefhebber, Vandegoor (commentator) als verteller en Van Hyfte (stand-upcomedian) als een moderne hofnar. Joost heeft namelijk totaal niets met wielrennen.

Het resultaat is een cocktail van hilarische anekdotes, onverwachte opdrachten en nostalgische verhalen. Nu eens op de hoge snelheid van een massasprint, dan weer trager en op souplesse als een gevleugeld klimmer.

Drie topmuzikanten, Jo Mahieu, Dirk Van der Linden en Yves Baibay sleuren je live mee op zoek naar momenten van ontroering, zowel in de koers als in de muziek. Alsof je zelf in het peloton zit.

TE GAST – Knechten van de koers – Cultuurcentrum Evergem

Datum

jan 18 2023
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00

Locatie

De Stroming
Weststraat 31, Sleidinge

Organisator

Organizer Name
Email
info@wtcdeheksentrappers.be

Recent Comments

Geen reacties om te tonen.